2013. április 21., vasárnap

BLOG TRAILER

Sziasztok!:) Gondoltam csinálok egy kis betekintést a jövőre nézve, így...elkészült a blog trailere, ami remélem elnyeri a tetszéseteket. A blog hamarosan kitárja előttetek a kapuit, lemegy az érettségi és egyből jön is az első fejezet. Addig is minden jót nektek, kitartás lassan vége a sulinak!:) 

Have a nice day,
Susan:*




2 megjegyzés:

  1. Drága Susim!

    Csak most sikerült megnéznem, mert eddig a nem töltött be, na mind1! Wow! Sírooook! Te mindig megsiratsz! Az elején a kis lány az Emlékezz rám-ból van, na ez rögtön feltűnt! :D
    A LOL-t is felfedeztem, meg még sok minden mást, de ez lényegtelen.

    Az lehetséges amikor valami olyasmit írtál, hogy "egy mosoly ami láttán felvidul az ember" hát, komolyan én is elmosolyodtam(:! Tudtad, hogy ezzel csak a kínzol minket, olvasókat?! :D Most még jobban várom, hogy vége legyen az érettséginek meg a stb.nek, ha az lehetséges még. Istenkém... én ezt nem fogom kibírni! Belefogok őrülni, vihetnek a diliházba. ahhhj, megint szófosásom van! :DD na mindegy... LEGYEN MÁR VÉGE ANNAK A KIB... FRÁNYA ÉRETTSÉGINEK!

    xoxo* Em

    VálaszTörlés
  2. Ez irtózatosan jól sikerült. Alig várom a részeket, mert a trailer nagyon érdekes lett és kíváncsi vagyok, leírva hogy fog sikerülni. Viszont lenne egy óriási kérésem! Kérlek töltsd fel youtube-ra:)

    VálaszTörlés